Ev Telefonunuzun Balansını Necə Tapmaq Olar

Mündəricat:

Ev Telefonunuzun Balansını Necə Tapmaq Olar
Ev Telefonunuzun Balansını Necə Tapmaq Olar
Anonim

Ev telefonunun balansı, cib telefonu kimi, özünüz asanlıqla tapıla bilər. Bununla birlikdə, ev telefonunuzda xüsusi bir kodu yığa bilməzsiniz (nə olursa olsun: disk və ya düymə), bundan sonra bir SMS mesajı ala və balans vəziyyəti ilə maraqlandığınız məlumatları tapa bilərsiniz.

Ev telefonunuzun balansını necə tapmaq olar
Ev telefonunuzun balansını necə tapmaq olar

Zəruri

  • - Ev Telefonu;
  • - Telefon kitabçası;
  • - internet.

Təlimat

Addım 1

Ev telefonunuzun cari balansı barədə məlumat tapmağın bir çox yolu var. Bunlardan birincisi, praktik olaraq hər bir telefon abunəçisinin sahib olduğu PIN-kod vasitəsilə ev telefonunun balansını öyrənməkdir. Telefon şəbəkəsinə qoşulduqdan dərhal sonra sizə verilir, lakin belə bir xidmət ölkəmizin hər bölgəsində mövcud deyil, buna görə bunun dəqiqləşdirilməsinə ehtiyac var. Bunu telefon operatorunuzu axtararaq edin. Ancaq bu PİN kodunuz varsa, telefon şirkətinizin veb saytına daxil edin və ev telefonunuzun qalığına dair bütün məlumatları əldə edin.

Addım 2

Telefon şəbəkə operatorunuza zəng edin. Operator özünüzü tanıdıqdan sonra ev telefonunuzun qalığına dair bütün məlumatları verəcəkdir (telefon nömrənizi, xidmət müqaviləsi nömrənizi, ehtimal ki pasport məlumatlarını verin).

Addım 3

Şəbəkəyə qoşulmaq üçün müqavilə bağladığınız telefon şirkətinizin cavab verən maşın nömrəsini tapmaq üçün telefon qovluğundan istifadə edin. Ev telefonunuzun balans vəziyyəti haqqında məlumat verəcəkdir.

Tövsiyə: