Telefonunuzun Keyfiyyətini Necə Yoxlamaq Olar

Mündəricat:

Telefonunuzun Keyfiyyətini Necə Yoxlamaq Olar
Telefonunuzun Keyfiyyətini Necə Yoxlamaq Olar

Video: Telefonunuzun Keyfiyyətini Necə Yoxlamaq Olar

Video: Telefonunuzun Keyfiyyətini Necə Yoxlamaq Olar
Video: Telefonun saxta yoxsa original olduğunu necə bilmək olar.saxta telefonu nece bilmek olar 2024, Aprel
Anonim

İndi hər birimiz üçün mobil telefon həyatı təsəvvür etmədiyimiz bir vasitə halına gəldi. Demək olar ki, hər kəsin adi bir mobil telefonu və ya smartfonu var. Ancaq telefonunuzu dəyişdirmək istəyirsinizsə, telefonunuzun keyfiyyətini necə yoxlayacağınızı bilməlisiniz.

Telefonunuzun keyfiyyətini necə yoxlamaq olar
Telefonunuzun keyfiyyətini necə yoxlamaq olar

Zəruri

  • - mobil telefon;
  • - zəmanət kartı;
  • - bilik.

Təlimat

Addım 1

Hər şeydən əvvəl, məsləhətçidən telefonunuzda bir zəmanət kartı təmin etməsini istəyin. Zəmanət kartına sahib olmaq sizə müəyyən bir müddət üçün mobil telefon xidməti göstərəcəkdir.

Addım 2

IMEI telefon qutusunda göstərilməlidir. Telefonda IMEI ilə uyğun olub olmadığını yoxlayın. Bu kodlar bir-birindən ən azı bir rəqəmlə fərqlənirsə, telefon alınmamalıdır.

Addım 3

Telefonu açın (batareyasız) və klaviaturada * # 06 # yığın. Eyni IMEI cihazın ekranında görünəcək, qutuda və zəmanət kartında olanı ilə yoxlayın.

Addım 4

Dəstə daxil olan aksesuar dəstinə baxın. Hər bir aksesuarın ayrı bir çantaya qoyulduğundan əmin olun. Telefonun özü batareyadan ayrı olmalıdır. Bir şeyin qaydalara uyğun olaraq düzəldilmədiyini və qablaşdırılmadığını görürsənsə, bu, telefonun artıq işə salındığını və bəlkə də bir dəfədən çox olduğunu göstərir. Yaxşısı budur ki, belə bir telefon almayaq.

Addım 5

Telefonun işini yoxlayın. Yükləndikdən sonra menyuya daxil olun və bütün düymələrin işini yoxlayın. Əvvəlcə T9 rejimini söndürün. Sonra əlaqənin keyfiyyətini yoxlayın. Ekrandakı rabitə göstəricisi maksimum səviyyədə olmalıdır. Sonra dostlarınıza zəng edin və onları yaxşı eşidə biləcəyinizi yoxlayın. Söhbət əsnasında bir səs-küy varsa, belə bir telefon almağa dəyər deyil.

Tövsiyə: