Bluetooth Qulaqlıqlarını Necə Bağlamaq Olar

Mündəricat:

Bluetooth Qulaqlıqlarını Necə Bağlamaq Olar
Bluetooth Qulaqlıqlarını Necə Bağlamaq Olar

Video: Bluetooth Qulaqlıqlarını Necə Bağlamaq Olar

Video: Bluetooth Qulaqlıqlarını Necə Bağlamaq Olar
Video: Köhne qulaqliqdan Bluetooth qulaqliq duzeltmek 2024, Aprel
Anonim

Simsiz cihazlar portativliyi və geniş alıcılar üçün əlverişliliyi sayəsində populyarlaşdı. Ancaq hamısı asanlıqla və tez bir-birinə bağlana bilməz. Bluetooth qulaqlıqlarını necə bağlamaq olar - materialımızda.

qulaqlıq
qulaqlıq

Zəruri

  • * Ethernet cihazı internetə qoşulmaq üçün
  • * 4 Port Ethernet Powerline Switch
  • * Bir port Powerline Ethernet adapteri
  • * 5-ə qədər Ethernet Kabeli

Təlimat

Addım 1

Bir 4 portlu Ethernet Powerline və bir Ethernet Powerline adapteri olan bir bluetooth qulaqlıq dəsti alın. Belə bir dəsti həm kompüter mağazasında, həm də onlayn mağazada ala bilərsiniz.

Addım 2

Genişzolaqlı modem / router alın. Bu routerə bir Ethernet adapteri bağlamanız lazımdır. Ethernet kabelinin bir ucunu Ethernet Powerline adapterinin əsas panelindəki Ethernet portuna qoşun.

Addım 3

Ethernet Powerline adapterini dalğalanma qoruyucusuna qoşun. Adapteri həddindən artıq gərginlikdən qoruyucu istifadə etmədikləri üçün birbaşa adi elektrik prizinə və ya divar prizinə qoşmayın. Dalğalanma qoruyucusu qısa dövrələrə və elektrik kəsilmələrinə qarşı qoruyur.

Addım 4

Ethernet kabelinin digər ucunu modeminizdə / routerinizdə açıq bir Ethernet portuna qoşun. Ethernet portu telefon portuna bənzəyir, lakin biraz daha böyükdür.

Addım 5

4 portlu Ethernet Powerline açarını qoşun. Elektrik kabelinin bir ucunu dalğalanma qoruyucusuna, digər ucunu isə Ethernet Powerline açarının arxa panelinə qoşun.

Addım 6

Ethernet Powerline elektrik kabelini təhlükəsizlik ötürmə sistemi istifadə etməyən, nəticədə açarın işləməyəcəyi bir prizə qoşmayın.

Addım 7

Blu-ray Player-i 4 portlu Ethernet Powerline açarı ilə qoşun.

Addım 8

2-ci Ethernet kabelinin bir ucunu Ethernet portuna qoşun.

Addım 9

Ethernet kabelinin digər ucunu Blu-ray Player-in arxasındakı Ethernet portuna və ya LAN portuna qoşun.

Tövsiyə: