Telefonunuza Bir şəkil Yükləmək üçün Necə

Mündəricat:

Telefonunuza Bir şəkil Yükləmək üçün Necə
Telefonunuza Bir şəkil Yükləmək üçün Necə

Video: Telefonunuza Bir şəkil Yükləmək üçün Necə

Video: Telefonunuza Bir şəkil Yükləmək üçün Necə
Video: Telefondan heç bir proqram, şəkil, video, oyun silmədən telefonun yaddaşın necə artıraq/PROGRAM TV. 2024, Bilər
Anonim

Telefondakı standart ekran qoruyucu şəkillər çox vaxt əhvalımızı çatdırmaq üçün kifayət deyil. Bir çox insanın cib telefonlarının ekran qoruyucularında sevilən birinin, yaxınlarının, sevdiklərinin, bütlərin şəkilləri var. Bəs ekrana baxmaq və quraşdırmaq üçün telefonunuza necə bir şəkil yükləyə bilərsiniz?

Telefonunuza bir şəkil yükləmək üçün necə
Telefonunuza bir şəkil yükləmək üçün necə

Təlimat

Addım 1

Fotoşəklin aydın görünməsi üçün cib telefonunuzun ekran çözünürlüğünü tapın və şəklin qətnaməsini dəyişdirin. Təsvir qətnaməsini dəyişdirmək üçün hər hansı bir qrafik redaktoruna ehtiyacınız olacaq - Photoshop, Paint. Net, ACD SeeSystem və s. Məsələn, telefonunuzun ekran çözünürlüğü 480x800 olarsa, kiçik şəkillər bulanık görünəcək və böyük şəkillər eyni formatda kəsilməlidir.

Addım 2

Fotoşəkil istədiyiniz ölçüsü aldıqdan sonra kompüterdən USB kabeli və ya Bluetooth bağlantısı vasitəsi ilə telefona köçürülməlidir. Telefonunuzda yaddaş kartı varsa, onu kompüterinizin və ya dizüstü kompüterinizin kart oxuyucusuna daxil edə bilərsiniz.

Addım 3

Mobil telefonu PC-yə qoşduqdan sonra kompüter "Kompüterim" bölümündə telefonu və ya yaddaş kartını yeni bir cihaz olaraq görəcəkdir. Şəkillər ümumiyyətlə yaddaş kartında saxlanılır. Şəkillərə sahib olan qovluğa daha çox “Image”, “Photo” və ya “Picture” deyilir. Orada sevdiyiniz şəkli kopyalamalısınız.

Tövsiyə: